Der Haberleri

der haberleri ve güncel der gelişmeleri, der ile ilgili tüm video, der fotoğrafları ve der haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, el konulan Rus varlıkları hakkında açıklama yaptı.

GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen yaptırım paketi üzerinde anlaşmaya varılmasını memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Navalny’nin ardından açıklama yaparak, "Dünya Aleksey Navalny gibi bir özgürlük savaşçısını kaybetti” dedi.

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İrlanda’nın başkenti Dublin’de yaşanan bıçaklı saldırı sonrası açıklama yaptı...

GENEL

AB Komisyon Başkanı Von der Leyen, 2027’ye kadar Ukrayna’ya verilecek destek için ek 50 milyar avro teklif ettiklerini belirtti.

GENEL

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Ukrayna, Moldova, Gürcistan ve Bosna-Hersek kararı...

EKONOMİ

Ticaret  Bakanı Ömer Bolat "2022 yılında Almanya ile Türkiye arasındaki karşılıklı ticaret hacmi, 45 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir." dedi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Ukrayna’ya 1.5 milyar Euroluk finans desteğinin serbest bırakacağını açıkladı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, üye devletlere İsrail- Filistin gündemiyle ilgili yayılan dezenformasyon içerikli gönderiler ile mücadele etme çağrısında bulunarak dün...

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen İsrail bayrağının AB binasına yansıtıldığı fotoğrafları paylaşarak “AB, İsrail’in yanındadır” mesajını paylaştı.