Derin Haberleri

derin haberleri ve güncel derin gelişmeleri, derin ile ilgili tüm video, derin fotoğrafları ve derin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MODA

Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Pera Palace’de düzenlenen gala gecesi için tasarlattığı derin sırt dekolteli kıyafeti gündem oldu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun sivillerin Refah kentini terk etmesi talebi sonrası gündeme gelen olası ‘Refah saldırısı’, dünyadan tepki gördü.

MÜZİK

Yeni yılın ilk dakikalarını NG Enjoy sahnesinde karşılayan Hülya Avşar, performansıyla hayranlarına yeni yıl coşkusunu yaşattı.

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Wong, “Avustralya, Batı Şeria'da Filistinlilere karşı devam eden yerleşimci şiddeti raporlarından derin endişe duyuyor." dedi. 

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: "Bugün Gazze’de bir hastanenin hedef alınması sonucunda yüzlerce Filistinlinin hayatını kaybetmesinden ve bir o kadarının da yaralanmasından derin...

GENEL

ECOWAS’ın, Nijerya’nın başkenti Abuja’da 10 Ağustos’ta düzenlediği ikinci zirvenin ardından İngiltere de bir açıklama yayımladı.

MODA

Yaz mevsiminin heyecanını hissettiğimiz şu günlerde, kendimizi sımsıcak kumlardan serin sulara bırakmak hepimizin hayali.