Destek Haberleri

destek haberleri ve güncel destek gelişmeleri, destek ile ilgili tüm video, destek fotoğrafları ve destek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İngiltere hükümeti, Ukrayna’ya bugüne kadar ki en büyük savunma destek paketini açıkladı...

GENEL

ABD’nin New York Üniversitesi’nde (NYU) Gazze’deki savaşın sona erdirilmesi için başlayan protestoda polisin müdahalesi sonrasında yaklaşık 100 kişi gözaltına alındı.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde BM'de Filistin’in konseye tam üyeliği kapsamında yapılan oylamaya destek veren ülkelerin temsilcilerini, bakanlığa çağıracağını duyurdu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın saldırısına verilecek diplomatik yanıtı değerlendirmek üzere G7 liderlerinin bugün bir araya geleceğini belirtti.

SAĞLIK

Sosyal sorumluluk projelerine destek olan Seda Güler ile İpek Toplusoy, Kanser Haftası dolayısıyla tedavi gören çocuklarla bir araya geldi.

SAĞLIK

Klinik psikolog İrem Erdinç’den yeni yazı. Son dönemlerin en merak edilen konusu Limerence kavramı hakkında yazdığı yazısı "Limerence mi? Gerçek...

EKONOMİ

Enerjisa Enerji, finansal ve operasyonel sonuçlarını olağan genel kurul toplantısında açıkladı...

GÜNCEL

Tayvan medyası ülkenin doğusundaki Hualien bölgesinde meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde can kaybının 9’a yaralı sayısının ise 821’e yükseldiğini duyurdu....

SAĞLIK

Liv Hospital Çocuk Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Gülşen Köse, “Otizm spektrum bozukluğunda erken tanı ve altta yatan diğer hastalıkları belirlemek...

GÜNCEL

İngiltere kraliyet sarayları Buckingham ve Windsor, bugün ‘Dünya Saati’ne destek için saat 20.30’da bir saatliğine ışıklarını söndüreceği açıklandı.

CEMİYET

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, önceki gün Oly House İstanbul'un ev sahipliğinde iftar daveti düzenledi.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, el konulan Rus varlıkları hakkında açıklama yaptı.