Devam Haberleri

devam haberleri ve güncel devam gelişmeleri, devam ile ilgili tüm video, devam fotoğrafları ve devam haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, "EBRD ile 15 yıldır iş birliği yapmaktan ve sosyal altyapı yatırım projelerimizde...

GÜNCEL

ABD’nin Maryland eyaleti valisi Wes Moore, bugün bir geminin çarpması sonucu Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesini takiben olağanüstü hal ilan...

GENEL

Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

EKONOMİ

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Ülkemize duyduğumuz güven ve Topluluğumuzu geleceğe taşıyan küresel vizyonumuz doğrultusunda yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.

EKONOMİ

Hazine  ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Merkez Bankası'nın enflasyonu düşürmesine yardımcı olmak amacıyla maliye politikasını sıkılaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

EKONOMİ

Akbank LAB’in yenilenen merkezi, Girişimcilik Haftası kapsamında Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce’nin ev...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) büyümesine ilişkin değerlendirmede bulundu.

EKONOMİ

Akbank ve TurkishWIN iş birliğiyle gerçekleşen BinYaprak Kadın Girişimci Mentorluk Programı, düzenlenen açılış buluşması ile ilk dönemine başladı.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen yaptırım paketi üzerinde anlaşmaya varılmasını memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Ülker CEO'su Mete Buyurgan, Dijitalleşme ve teknolojiyi işlerinin her aşamasında etkin şekilde kullanmaya devam ettiklerini belirtti.