Direktörü Haberleri

direktörü haberleri ve güncel direktörü gelişmeleri, direktörü ile ilgili tüm video, direktörü fotoğrafları ve direktörü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştay'ına (GETAT) katıldı.

GÜNCEL

Rusya’nın nükleer enerji şirketi Rosatom saldırılarda biri ağır olmak üzere 3 kişinin yaralandığını duyurdu.

EKONOMİ

Yeni nesil e-ticaret altyapısı ikas, Dünya Bankası kuruluşlarından IFC ve Re-Pie Portföy liderliğindeki Seri A yatırım turunda 20 milyon dolar...

GENEL

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser olduğunu açıkladı. Dünya liderleri ve uluslararası örgütler Prenses'e geçmiş olsun mesajları yayınladı.

SPOR

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcu Zeki Çelik açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Fatih Birol’u kabul etti.

İş Dünyası

Ariş Pırlanta, gençlere Türkiye genelinde destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile anlamlı bir iş birliğine girdi.

MODA

Burberry’nin kreatif direktörü Daniel Lee’nin 2024 Kış koleksiyonu Londra Moda Haftası’nda büyüleyici bir defile ile tanıtıldı. Burberry Winter 2024

GENEL

Fransa'nın kürtajı anayasal bir hak haline getirmesinin ardından Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yasaya destek verdi.

İş Dünyası

Binance ve Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) tarafından hayata geçirilen “Binance Teknolojide Kadın Akademisi”nin ilk mezunları 6 haftalık programın ardından sertifikalarını...

GÜNCEL

UNICEF İcra Direktörü Catherine Russell Gazze’de 10 çocuğun yetersiz beslenme ve susuzluktan hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Yolsuzlukla Mücadele Vakfı (ACF) Direktörü Ivan Zhdanov, Aleksey Navalni’nin cenazesinin 1 Mart’ta yapılacağını duyurdu.