Dış Haberleri

dış haberleri ve güncel dış gelişmeleri, dış ile ilgili tüm video, dış fotoğrafları ve dış haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Akbank İhracatçı Buluşması, Türkiye’nin dış ticaret hedeflerine hizmet edecek yeni çözüm yolları ve iş birliği fırsatları odağıyla İstanbul’da gerçekleşti.

EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, DEİK tarafından kurulan Kadın Platformu'nun tanıtım toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın açıkladığı dış ticaret verilerini değerlendirdi.

SonDakika

Bakan Şimşek: Ocak ve Şubatta dış ticaret açığında yıllık iyileşme toplam 13,2 milyar dolara ulaştı. Ekonomide dengelenme devam ediyor. İlk...

EKONOMİ

Türkiye'nin dış ticaretinde en yüksek pay sahibi ülke grubu Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD) ülkeleri oldu.

EKONOMİ

Türkiye  İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak 2024 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı.

İş Dünyası

Geleneksel Türk kahvesini çağdaş bir dokunuşla yeniden tanımlayan Selamlique Istanbul, yedinci mağazasını İGA İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde açtı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.

GENEL

Kanada, Avustralya ve Yeni Zelenda Başbakanları, İsrail’in Refah kentine saldırılar düzenleme planları konusunda bugün ortak açıklama yaptı.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus televizyonuna açıklamalarda bulundu...

GÜNCEL

ABD’nin Kansas eyaletinde Super Bowl geçit töreninde silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 20’den fazla kişinin de...