Dışişleri bakanları Haberleri

dışişleri bakanları haberleri ve güncel dışişleri bakanları gelişmeleri, dışişleri bakanları ile ilgili tüm video, dışişleri bakanları fotoğrafları ve dışişleri bakanları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Cidde'de görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Rio de Janerio’da Brezilyalı mevkidaşı Mauro Vieira, Güney Afrika Cumhuriyeti Uluslararası İlişkiler ve İşbirliği Bakanı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne ile San de Janeiro’de görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda 'Devam Eden Uluslararası Gerilimlerde G20'nin Rolü' temalı oturumda mevkidaşlarına hitap etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Rio de Janeiro'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.  

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Astana’da Türk Devletleri Teşkilatı’nın liderler zirvesi öncesinde bugün düzenlenen Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın başkenti Berlin’de AB Genişlemesi ve Reformu konulu Dışişleri Bakanları Konferansı’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü.