Dönümü Haberleri

dönümü haberleri ve güncel dönümü gelişmeleri, dönümü ile ilgili tüm video, dönümü fotoğrafları ve dönümü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

GENEL

Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Ekim Birleşmiş Milletler (BM) Günü ve BM Teşkilatının kuruluşunun 78’inci yı dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

GENEL

Türkiye İş Bankası’nın Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü vesilesiyle düzenlediği ‘Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış’ başlıklı uluslararası konferans başladı. 

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizlerdeki şanlı zaferlerimizden biri olan Preveze Deniz Zaferimizin 485'inci yıl dönümünde Kaptan-ı Derya Barbaros Hayrettin Paşa ve leventlerini...

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Zengezur Koridoru bağlantısının hayata geçmesi, aslında tüm Türk dünyasını birbirine bağlayacaktır" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni anayasayı milletimize kazandırana kadar çalışmayı bırakmayacağız" dedi.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Lozan Antlaşması'nın 100'üncü Yıl Dönümü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının 100'üncü yıl dönümü nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

GENEL

Türkiye ile Katar arasında diplomatik ilişkilerin 50. yıl dönümü nedeniyle ortak bildiri imzalandı...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıl dönümü hakkında açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle 2 ay hizmet verecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, Ulaştırma...