Dünyaya Haberleri

dünyaya haberleri ve güncel dünyaya gelişmeleri, dünyaya ile ilgili tüm video, dünyaya fotoğrafları ve dünyaya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi, 109 yıl önce tüm dünyaya “Çanakkale geçilmez” dedirten destansı zaferin kahramanı Atatürk ile şehit ve gazileri...

GÜNCEL

Ukrayna Büyükelçisi Vasyl Bodnar, "Ülkenizde savaş görmek istemiyorsanız, Ukrayna'yı destekleyin" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) geçirdiği 18 günün ardından Türkiye'nin insanlı ilk uzay bilim misyonunu tamamlayarak Dünya'ya...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu gerçekleştiren Alper Gezeravcı, Dünya'ya döndükten sonra yaptığı ilk paylaşımda, "Merhaba Dünya, ben geldim" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın da bulunduğu Axiom-3 (Ax-3) mürettebatını taşıyan Dragon uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) ayrıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

 İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın da aralarında bulunduğu Axiom Mission 3 mürettebatı dünyaya dönüş için hazırlıklara başladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelenmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa İstanbul’un kuruluşunun 150. Yıl Gong Töreni’nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuştu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi buradan İsrail'e ve dünyaya sesleniyorum. Toplantılar yapıyorlar. Yine son yaptıkları toplantıda bir araya geldiler ve tüm batı...

GENEL

Emine Erdoğan, Manhattan'daki Rockefeller Center'da Türkiye İş Kadınları Derneğinin (TİKAD) düzenlediği "Dünyaya Yön Veren Kadınlar" etkinliğine katıldı.