Eğitim bakanı Haberleri

eğitim bakanı haberleri ve güncel eğitim bakanı gelişmeleri, eğitim bakanı ile ilgili tüm video, eğitim bakanı fotoğrafları ve eğitim bakanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar ile Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

GENEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya geldi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

EĞİTİM

Türkiye Maarif Vakfı tarafından Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. İstanbul Eğitim Zirvesi başladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin, "Mutlaka olacak. Tarih olarak bütçenin Genel Kurul'dan geçmesini bekliyoruz" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Yurt Dışında MEB Bursuyla Eğitim Gören Lisansüstü Öğrencilerle Buluşma Programı'nda konuştu.

EĞİTİM

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile BAE Eğitim Bakanı Ahmad Belhoul Al Falasi, başkanlıktan düzenlenen törenle iki kurum arasındaki...