Eşitliği Haberleri

eşitliği haberleri ve güncel eşitliği gelişmeleri, eşitliği ile ilgili tüm video, eşitliği fotoğrafları ve eşitliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel mesajında bugünün kadınların ülke kalkınmasındaki yadsınamaz rolüne dikkat...

İş Dünyası

80. yılını kutlayan Borusan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde KONDA Araştırma ile Borusan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Algı Değişim Raporu yayımladı.

EKONOMİ

Varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, kadınlar, finansal özgürlük ve blokzincir alanında cinsiyet eşitliği için çalışmalarını sürdürüyor.

İş Dünyası

Beymen, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiği iletişim çalışmasında “2025’te yüzde 50 kadın çalışan hedefiyle daha iyi bir dünya, daha eşit...

İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.

İş Dünyası

Yıldız Holding’in fırsat eşitliği temelli uygulama ve projeleri, Cumhuriyetin 100. yılında Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’ndeki özel oturumda gösterildi.

EKONOMİ

Boyner Grup CFO ve İcra Kurulu Üyesi Özgür Tokgöz Altun, “Tüm iş yapış biçimimizi Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda hayata geçiriyoruz"...

EKONOMİ

Fırsat eşitliği alanındaki çalışmalarını ve uygulamalarını “Kadın Platformu” çatısı altında sürdüren Yıldız Holding, 2022 Raporu’nu açıkladı.