Economy Haberleri

economy haberleri ve güncel economy gelişmeleri, economy ile ilgili tüm video, economy fotoğrafları ve economy haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


English News

Doğan Investment Bank facilitates the inaugural International Islamic Financing of Türkiye Wealth Fund, debut Murabaha financing from Sharjah Islamic Bank.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında çifte vergilendirme ve vergi kaçakçılığının önlenmesine yönelik anlaşma imzalandığını açıkladı.

English News

Enerjisa Enerji, the leading electricidistribution, retail and customer solutions company in Turkey, achieved another strong financial performance in 2023.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in, Türkiye'nin kredi notunu bir kademe yükselterek, görünümünü pozitife çevirdiğini...

EKONOMİ

Varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, kadınlar, finansal özgürlük ve blokzincir alanında cinsiyet eşitliği için çalışmalarını sürdürüyor.

English News

Akbank completed its’ inaugural Basel-III compliant Additional Tier-I (AT-1) issuance to international capital markets investors, which marks a first in...

English News

Milvest, a subsidiary of Miller Holding involved in projects in the Democratic Republic of Congo, unveiled the Kinshasa Congress and...

English News

DESA maintained its outstanding growth performance throughout the first nine months of 2023.

English News

Through its syndicated loan renewal, Akbank has provided USD 600 million in support of the Turkish economy.

EKONOMİ

Bitget, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında blockchain teknolojisi ve dijital yeniliklerle şekillenen bir geleceğe katkıda bulunma kararlılığıyla çalışmalarını sürdürüyor.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck ile görüştü.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Riyad'da yatırımcılarla verimli görüşmeler gerçekleştirdik" dedi.