Edecek Haberleri

edecek haberleri ve güncel edecek gelişmeleri, edecek ile ilgili tüm video, edecek fotoğrafları ve edecek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde gayri resmi sonuçlara göre yeniden İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de konuştu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mahalli idareler genel seçimi ile ilgili, saat 00.30'da AK Parti Genel Merkezi'nde vatandaşlara hitap edecek.

SonDakika

İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen mahalli idareler seçimi ile ilgili, saat 00.30’da AK Parti Genel...

GENEL

Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

EKONOMİ

Akbank LAB’in yenilenen merkezi, Girişimcilik Haftası kapsamında Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce’nin ev...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GENEL

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, davet üzerine 29 Ocak’ta Pakistan’ı ziyaret edecek.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, düzenlediği basın toplantısında ABD’nin Afganistan, Irak ve Libya’daki ‘başarısızlığının’ Ukrayna’da da devam edeceğini söyledi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonla kararlı mücadelemiz devam edecek" dedi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında savaşa ilişkin açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakanı'ı kabul edecek.