Ederek Haberleri

ederek haberleri ve güncel ederek gelişmeleri, ederek ile ilgili tüm video, ederek fotoğrafları ve ederek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Wimbledon tek erkekler finalinde Carlos Alcaraz, Novak Djokovic'i 3-0 mağlup ederek üst üste 2. kez şampiyon oldu.

SonDakika

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarı finalinde İspanya, Fransa’yı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi.

SPOR

EURO 2024 çeyrek finalinde İspanya, Almanya’yı normal süresi 1-1 sona eren mücadelenin uzatma bölümünde 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

SonDakika

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle...

SonDakika

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund’u 2-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

SPOR

Galatasaray, Süper Lig’in 38’inci ve son haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 mağlup ederek 24’üncü şampiyonluğunu yaşadı.

SonDakika

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek kupayı 11'inci kez müzesine götürdü.

GENEL

Tayvan’da başkanlık seçimlerini kazanan Başkan Lai Ching-te ve Başkan Yardımcısı Bi-khim Hsiao bugün yemin ederek göreve başladılar.

GÜNCEL

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı tamamlandı. Hattın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

GENEL

Boeing Başkanı ve CEO'su Dave Calhoun ve şirket liderleri tüm çalışanlarla güvenliğin önemine yönelik toplantı düzenledi.

GENEL

Kripto borsası Binance’nin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, hakkındaki kara para aklama suçlamalarını kabul ederek istifa etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter'i 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi olan Manchester City takımını tebrik etti.