Ederek Haberleri

ederek haberleri ve güncel ederek gelişmeleri, ederek ile ilgili tüm video, ederek fotoğrafları ve ederek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitap ederek, Ankara'da kesin olmayan seçim sonuçlarını değerlendirdi.

SPOR

Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup ederek bu kupayı 4’üncü kez müzesine götürdü.

GÜNCEL

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı tamamlandı. Hattın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

GENEL

Boeing Başkanı ve CEO'su Dave Calhoun ve şirket liderleri tüm çalışanlarla güvenliğin önemine yönelik toplantı düzenledi.

GENEL

Kripto borsası Binance’nin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, hakkındaki kara para aklama suçlamalarını kabul ederek istifa etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter'i 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi olan Manchester City takımını tebrik etti.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Yemin Ederek Görevine Resmen Başladı