Elbisesiyle Haberleri

elbisesiyle haberleri ve güncel elbisesiyle gelişmeleri, elbisesiyle ile ilgili tüm video, elbisesiyle fotoğrafları ve elbisesiyle haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Tüm yılı konserden konsere koşarak geçiren Simge 2024’ü de sahnede karşıladı. Güzel şarkıcı Simge yeni yılda kendisi için aşk diledi…

MÜZİK

Yeni yılın ilk dakikalarını NG Enjoy sahnesinde karşılayan Hülya Avşar, performansıyla hayranlarına yeni yıl coşkusunu yaşattı.

MÜZİK

Güzel şarkıcı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Beyza Uyanoğlu geçtiğimiz gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen Sarıyer Spor Kulübü Balosuna katıldı.

MÜZİK

Şevval Sam dün Bodrum Türkbükü'ndeki Üzüm Kızı'nda sahne aldı. Sahnesine swarovski taşlı bir elbiseyle çıkan güzel şarkıcı gözleri kamaştırdı.

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu. 

MÜZİK

Hafta sonu Çeşme ve Denizli de arka arkaya konserler veren İrem Derici verdiği kilolarla dikkat çekti.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Hilal Kallıkçı, yaz tatiline Bodrum'da devam ediyor.

MÜZİK

Pop müziğin ve ekranların sevilen isimlerinden genç şarkıcı Alya önceki akşam Bodrum Üzüm Kızı'nda sahne aldı.

MÜZİK

Yazı arka arkaya verdiği konserlerle geçiren Simge dün akşam Atlantis Yapım imzalı “Turkcell Yıldızlı Geceler” kapsamında Turkcell Vadi’de sahne aldı.

MÜZİK

Ziynet Sali, Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi’nin Atlantis Yapım organizasyonu ile yıldız sanatçılara ev sahipliği yaptığı Turkcell Yıldızlı Geceler'de sahne aldı. 

MÜZİK

Bütün yazı konser vererek geçirecek olan Türk pop müziğinin ünlü ismi Simge sezonun ilk açık hava konserini dün Türkiye’nin sahnesi...