Elif inci aras Haberleri

elif inci aras haberleri ve güncel elif inci aras gelişmeleri, elif inci aras ile ilgili tüm video, elif inci aras fotoğrafları ve elif inci aras haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen iş insanları Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, Tülay Karadeniz çocukları ve eşleri ile birlikte Amerika turuna çıktılar.

CEMİYET

MacKenzie'nin Türkiye distribütörü iş insanı Berrin Ak, yakın dostlarına özel davet...

CEMİYET

Mels Design ve Lion Diamond, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Birdcage 33 Boutique Hotel'de muhteşem bir davet verdi.

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

MODA

Lacoste Türkiye, Yalıkavak Marina mağazasında yeni sezonu özel bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının gözde çifti Elif İnci Aras ve eşi Barış Baran Aras, Bodrum Edition Otel’de yakın dostları ile bir araya...

MAGAZİN

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras ve kıymetli eşi Elif İnci Aras, Bodrum’da tatillerine devam ediyor.

EĞİTİM

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elif İnci Aras, öğretim görevlisi olarak görev yaptığı Beykoz Üniversitesi 2022-2023 akademik yılı mezuniyet...

CEMİYET

İstanbul’un sevilen markası Art Cafe Levent, Çiftehavuzlar’dan sonra nihayet Bodrum’da açılan üçüncü mağazasını açtı.

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

MODA

Geçtiğimiz gün Prada, daimi ve zamansız ikonu Prada Galleria'yı, Zorlu Center mağazasında bir kokteyl partisi ile kutladı.