Elif göktaş Haberleri

elif göktaş haberleri ve güncel elif göktaş gelişmeleri, elif göktaş ile ilgili tüm video, elif göktaş fotoğrafları ve elif göktaş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Beymen Beauty, 5-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Beymen Beauty Week ile ziyaretçilerini güzelliğin büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

CEMİYET

Beymen Chocolate için önceki gün Morini İstanbul’da düzenlenen davete Emel Ayaydın, Yelda Tiftik, Buse Terim'inde aralarında yer aldığı çok sayıda...

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.  

CEMİYET

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MODA

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz günlerde, Villa Maçakızı Bodrum’da  düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MODA

Beymen ve LOEWE, 22 Haziran Perşembe günü Beymen Mandarin Oriental Bodrum'da düzenlenen özel bir davetle 'yaza merhaba' dedi.