En Haberleri

en haberleri ve güncel en gelişmeleri, en ile ilgili tüm video, en fotoğrafları ve en haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Hollanda’nın milli günü olan ‘Kral Günü’ Büyükelçilik rezidansında verilen resepsiyon ile kutlandı...

GENEL

İngiltere hükümeti, Ukrayna’ya bugüne kadar ki en büyük savunma destek paketini açıkladı...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

İş Dünyası

Global Ports Holding (GPH), küresel kruvaziyer turizminin kalbinin attığı Seatrade Cruise Global 2024’e 19 ülkedeki 32 limanı ile birlikte katıldı.

SPOR

Turizmci Aslı-Bora Pehlivanlar çiftinin büyük oğulları Hasan Boran Pehlivanlar spora olan düşkünlüğünü bayram tatili için gittikleri Kıbrıs'ta devam ettirdi.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

MAGAZİN

Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner, "Özel hayatında da çalışma hayatında da disiplinleri ve prensipleri olan biriyim.” dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Global Ports Holding’in Fas’taki Kazablanka Kruvaziyer Limanı’nın yeni kruvaziyer terminalinin 15 yıl süre ile işletme imtiyazı ihalesi için vermiş olduğu...

SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenen Gonca Buharlı Gemisi, İngiltere’de düzenlenen Classic Boat Awards’da halkın oylarıyla kendi kategorisinde birinci seçildi.

İş Dünyası

Anadolu Grubu İcra Başkanı olarak atandı. Başarır 01.04. 2024 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı.

EKONOMİ

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY) ABD’deki 14’ncü uçuş noktası olan Denver seferlerine 11...