En Haberleri

en haberleri ve güncel en gelişmeleri, en ile ilgili tüm video, en fotoğrafları ve en haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DEKORASYON

MSE tarafından tasarlanan Amber Lagoon Villas projesi, mimarlık dünyasının konaklama sektöründeki en prestijli ödüllerinden biri olan LIV Hospitality Design Awards’da...

EKONOMİ

Türkiye'de işsizlik oranı, 2023 yılında bir önceki yıla göre 1 puan azalışla yüzde 9,4'e gerileyerek son 10 yılın en düşük...

SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede" dedi.

EKONOMİ

Merkez Bankası verilerine göre; 2019-2023 döneminde yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'deki doğrudan yatırımlarının tutarı, 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

EKONOMİ

Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelendi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ülke tarihimizdeki en yüksek tutarlı avro ihracımızı dün başarıyla tamamladık" dedi.

SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Ülke tarihimizdeki en yüksek tutarlı avro ihracımızı dün başarıyla tamamladık...

İş Dünyası

360+ Media Interactive Technologies Kurucu Ajans Başkanı Zehra Öney, “En vazgeçemediğim prensip, dürüstlük diyebilirim” dedi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2024 yılı Şubat ayı dış ticaret rakamlarına baktığımızda ihracatımız yüzde 13,6 artışla 21 milyar 86 milyon...

EKONOMİ

Türkiye'nin dış ticaretinde en yüksek pay sahibi ülke grubu Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD) ülkeleri oldu.

SAĞLIK

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, “Healthverse PanoramicWEB ile yabancı hasta oranının iki katına çıkmasını hedefliyoruz” dedi.