Enerji Haberleri

enerji haberleri ve güncel enerji gelişmeleri, enerji ile ilgili tüm video, enerji fotoğrafları ve enerji haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Gabar’da Bugün itibariyle 40 bin varil üretimi geçtik" dedi.

EKONOMİ

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Enerjisa Enerji, finansal ve operasyonel sonuçlarını olağan genel kurul toplantısında açıkladı...

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ikili ilişkileri ele almak için İran'ın başkenti Tahran'da temaslarda bulundu.

EKONOMİ

Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu (Rosatom) Genel Müdür Birinci Yardımcısı Kirill Komarov, ATOMEXPO-2024 Forumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Akkuyu Nükleer A.Ş Genel Müdürü Anastasia Zoteeva, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın Soçi kentinde, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’na katıldı.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Soçi’de düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’nda konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü. brussels nuclear energy summit

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de katıldığı Birinci Nükleer Enerji Zirvesi’nde konuştu.