Enflasyona Haberleri

enflasyona haberleri ve güncel enflasyona gelişmeleri, enflasyona ile ilgili tüm video, enflasyona fotoğrafları ve enflasyona haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Yıldız Holding ve şirketlerinin; enflasyonla mücadele kapsamında indirim kampanyası, Ramazan ayında tüketicilerle buluşuyor.

EKONOMİ

WhiteBIT Kurucusu Volodymyr Nosov, “Yarılanma sayesinde Bitcoin enflasyona karşı dirençli bir dijital varlık halini alıyor” dedi.

SonDakika

Bakan Işıkhan: Çalışanlarımızın gelirlerini enflasyona ezdirmeyecek, istihdamı koruyacak ve artıracak en makul noktada belirlenmesi için çalışacağız.

EKONOMİ

Turizm sektöründe hareketlilik başladı. Erken rezervasyon kampanyaları ile 2023 fiyatlarından yararlanmak isteyen tatilciler için pek çok alternatifli fırsatlar sunuluyor.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ülkemizde daha dengeli, daha kapsayıcı ve sürdürülebilir yüksek büyüme ile kalıcı refah artışını hedefliyoruz"...

SonDakika

Mehmet Şimşek: Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmedik ve bundan sonra da ezdirmeyeceğiz.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Yurt Dışında MEB Bursuyla Eğitim Gören Lisansüstü Öğrencilerle Buluşma Programı'nda konuştu.