Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’taki temaslarını tamamladıktan sonra Erbil’e gitti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’ta Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’ta Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Irak’ın başkenti Bağdat’a ulaştı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye görüşmesi Dolmabahçe Çalışma Ofisinde sona erdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SAĞLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştay'ına (GETAT) katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası düzenlenen ilk AK Parti grup...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.