Erdoğanın Haberleri

erdoğanın haberleri ve güncel erdoğanın gelişmeleri, erdoğanın ile ilgili tüm video, erdoğanın fotoğrafları ve erdoğanın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm çocukların '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

SonDakika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

SAĞLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştay'ına (GETAT) katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı...

SonDakika

Türkiye-Irak ortak bildirisinden: (Taraflar), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın (Irak'a yapacağı) tarihi ziyaretin başarısı için tüm çabaların ortaya konacağını teyit etmiştir.

GENEL

Emine Erdoğan, "Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı (COP29) Başkanı Mukhtar Babayev ile görüştü.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'de bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ile bir araya geldi.

SonDakika

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Slovakya Büyükelçiliğine Erkan Özoral, Portekiz Büyükelçiliğine Haldun Koç ve Cibuti Büyükelçiliğine...