Eu Haberleri

eu haberleri ve güncel eu gelişmeleri, eu ile ilgili tüm video, eu fotoğrafları ve eu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avrupa Komisyonu, Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajı paylaşarak saldırı kapsamında soruşturma talebinde bulundu.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, “AB Dışişleri Bakanı Josep Borrell'in İsrail'e saldırmayı bırakmasının zamanı geldi” dedi.

GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

GENEL

Çin’in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, ABD’nin Gazze’de ateşkes karar tasarısını veto etmesinin ‘yanlış bir mesaj vererek Gazze'deki durumu daha...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, dün yaptığı açıklamada Avrupa Konseyi'nin Ukrayna'nın AB'ye katılım müzakerelerini başlatma kararı aldığını belirtti.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Brüksel'de Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.

GENEL

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Ukrayna, Moldova, Gürcistan ve Bosna-Hersek kararı...

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Ukrayna’ya 1.5 milyar Euroluk finans desteğinin serbest bırakacağını açıkladı.

GENEL

Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El-Ehli Arab Hastanesi) düzenlenen saldırıya dünya liderleri ve uluslararası örgütler tepki gösterdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, İsrail-Filistin gündemiyle bugün Maskat’ta bir araya geldi.

GENEL

BM Ortadoğu Özel Koordinatörü Tor Wennesland, Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonuyla ilgili açıklama yapıp sivilleri hedef alan saldırıların derhal durdurulması gerektiğini...