European Haberleri

european haberleri ve güncel european gelişmeleri, european ile ilgili tüm video, european fotoğrafları ve european haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

UN Global Compact, Avrupa Birliği Temsilcileri ve İş Dünyasını sürdürülebilirlik gündemiyle bir araya getirdi.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Parlamentosu milletvekillleri, bugün kabul edilen bir kararla İsrail'e Gazze'ye mevcut tüm geçişler üzerinden yardım ulaştırılmasına derhal izin vermesi...

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’deki temasları devam ediyor.

GENEL

AB Komisyon Başkanı Von der Leyen, 2027’ye kadar Ukrayna’ya verilecek destek için ek 50 milyar avro teklif ettiklerini belirtti.

SPOR

Antalya'da düzenlenen ve 398 sporcunun yarıştığı 13'üncü Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası başladı.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de TÜBİTAK Ufuk Avrupa Proje Pazarı açılışında konuştu.

GENEL

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Ukrayna, Moldova, Gürcistan ve Bosna-Hersek kararı...

GÜNCEL

Avrupa Komisyonu Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komisyon Üyesi Oliver Varhelyi, Filistin’e yönelik finansal yardımın durdurulduğunu açıkladı...

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, İsrail-Filistin gündemiyle yarın bir araya gelecek.

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, "Ekvador'daki kurumlara ve demokrasiye yönelik bir saldırıdır” dedi.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, AB’nin uzun vade bütçesinin tükenmesine dikkat çekip “Bütçeye ne oldu? Para nerede, Avrupa Komisyonu?” paylaşımını yaptı.