Fahrettin altun Haberleri

fahrettin altun haberleri ve güncel fahrettin altun gelişmeleri, fahrettin altun ile ilgili tüm video, fahrettin altun fotoğrafları ve fahrettin altun haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Netanyahu'nun yine iş başında olduğunu belirterek, "Suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor" dedi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na video mesajla katıldı. 

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da gerçekleştirilen TRT World Forum 2023'e katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Şişli'de düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'TRT World Citizen Humanitarian Film Festivali Ödül Töreni'ne katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, savaşların, çatışmaların ilk kurbanlarından birinin her zaman hakikat olduğunu belirtti.