Fahrettin Haberleri

fahrettin haberleri ve güncel fahrettin gelişmeleri, fahrettin ile ilgili tüm video, fahrettin fotoğrafları ve fahrettin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Netanyahu'nun yine iş başında olduğunu belirterek, "Suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor" dedi.

GÜNCEL

Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisini Gezen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu, İsrail'in yürüttüğü yalan siyasetini deşifre etmeye yönelik bir sergi" dedi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na video mesajla katıldı. 

SonDakika

Bakan Koca: Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, anjiyo sonrası kalp akciğer pompasına alınarak yoğun bakıma alındı.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da gerçekleştirilen TRT World Forum 2023'e katıldı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarın Gazze sınır kapısından başta çocuklar olmak üzere bir grup hastanın daha Türkiye'ye getirilmesi için gerekli...

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Şişli'de düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne katıldı.

GÜNCEL

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de tedavileri yarım kalan 61 hasta ile beraberindeki 49 refakatçi, Ankara'ya getirildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mısır'ın El Ariş Havaalanı'nda basın mensuplarına açıklamada bulundu....