Filmi Haberleri

filmi haberleri ve güncel filmi gelişmeleri, filmi ile ilgili tüm video, filmi fotoğrafları ve filmi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

Civil War / İç Savaş filmi, Teksas Austin Paramount sinemasında yapılan muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu...

SİNEMA

Ukraynalı yönetmen Mstislav Çernov‘un Rusya- Ukrayna savaşını konu alan “Mariupol’da 20 Gün” adlı belgesel filmi, belgesel kategorisinde Oscar ödülünü kazandı.

SİNEMA

Yarattığı külliyat ile gelmiş geçmiş en iyi sanatçılardan biri sayılan Amy Winehouse’un biyografik filmi “BACK TO BLACK” için geri sayım...

MODA

Nicole Kidman, son filmi "Expats" ın Sydney'deki özel gösteriminde FENDI Couture Sonbahar- Kış 2023 koleksiyonundan seçtiği elbise ile görüntülendi.

SİNEMA

Sony Pictures Entertainment, 2024 yılında gösterime girecek iki dev Apple Original Films yapımı filmin dağıtımını üstlendi.  

SİNEMA

Netflix’in merakla beklenen animasyon filmi Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu, İstanbul’daki özel gösterimiyle aileleri bir araya getirdi.

SİNEMA

 Wonka filmi, 28 Kasım Salı günü Londra Royal Festival Hall'da düzenlenen dünya prömiyerinde görücüye çıktı. 

MAGAZİN

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

SİNEMA

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

SİNEMA

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galasını 15 Kasım Çarşamba günü Sait Halim Paşa’da ihtişamlı bir davetle gerçekleştirdi.

SİNEMA

Netflix'in yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın özel gösterimini dün New York'un ikonik salonu Paris Theatre’da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirdi.

MODA

Modaya yön veren Koton, yeni kampanyası için başarılı oyuncu Fahriye Evcen ile 5 yıl sonra tekrar bir araya geldi.