First Haberleri

First haberleri ve güncel First gelişmeleri, First ile ilgili tüm video, First fotoğrafları ve First haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


English News

Akbank completed its’ inaugural Basel-III compliant Additional Tier-I (AT-1) issuance to international capital markets investors, which marks a first in...

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’yı taşıyan Dragon uzay aracı TSİ 13:47’de Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) kenetlendi.

MÜZİK

Rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olarak değerlendirilen Scorpions, İstanbul’da 2 gün üst üste konser verecek.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da devlet başkanlarının eşleriyle 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nde bir araya geldi.

GENEL

Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi Iskandariah, Mozambik First Lady'si Nyusi, Surinam First Lady'si Seenacherry ve BM-Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü. 

English News

DESA maintained its outstanding growth performance throughout the first nine months of 2023.

GENEL

 İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yabancıların Gazze’den çıkışı için açılabileceğini duyurdu

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 2023 Dünya Şehirler Günü programında konuştu.

GENEL

İskoçya Başbakanı Humza Yousaf, İsrail bombardımanı altındaki Gazze’de dün iletişimin kesildiğini belirterek Gazze’de bulunan kayınvalidesi ve ailesinden haber alamadıklarını açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ürdün Kraliçesi Rania ve Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile 'Gazze' için telefon...

MAGAZİN

Dice Kayek’in kurucularından Ece Ege, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve First Lady Brigitte Macron'un Elysée Sarayı'nda düzenlediği davete katıldı.