First lady emine erdogan Haberleri

first lady emine erdogan haberleri ve güncel first lady emine erdogan gelişmeleri, first lady emine erdogan ile ilgili tüm video, first lady emine erdogan fotoğrafları ve first lady emine erdogan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı (COP29) Başkanı Mukhtar Babayev ile görüştü.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Katar ziyaretinde eşlik eden Emine Erdoğan, Katar Vakfı Başkanı Şeyha Moza ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da devlet başkanlarının eşleriyle 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nde bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, lider eşleriyle birlikte ‘Çocuklar ve Gençler İş Başında - Orta Asya'da İklim Değişikliği...

GENEL

Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi Iskandariah, Mozambik First Lady'si Nyusi, Surinam First Lady'si Seenacherry ve BM-Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 2023 Dünya Şehirler Günü programında konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ürdün Kraliçesi Rania ve Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile 'Gazze' için telefon...

GENEL

Emine Erdoğan, Manhattan'daki Rockefeller Center'da Türkiye İş Kadınları Derneğinin (TİKAD) düzenlediği "Dünyaya Yön Veren Kadınlar" etkinliğine katıldı.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde 'Dokuma Atlası Programı’na katıldı.