Fotoğrafı Haberleri

fotoğrafı haberleri ve güncel fotoğrafı gelişmeleri, fotoğrafı ile ilgili tüm video, fotoğrafı fotoğrafları ve fotoğrafı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın birinci oturumuna katıldı.

MAGAZİN

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.

DİZİ

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan D Media imzalı Senden Önce için geri sayım...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk Türk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonunda astronot arkadaşları ile mutlu oldukları ana ait fotoğraf paylaştı.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Patrick Ryder, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hua Chunying, ABD'yi ziyaret eden Çin Devlet Başkanı Cinping'in Biden ile dün yaşadığı bir diyalogdan detaylar...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderler aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Genel Kurulu aile fotoğrafı çekimine katıldı. 

GENEL

Kazakistan’ın başkenti Astana’da başlayan Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi başladı.

MAGAZİN

Geçtiğimiz yaz sürpriz şekilde evlenen Petek Ertüre ve Serdar Oal çifti önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda tarafından karşılanmasının ardından aile fotoğrafı çekiminde...

GENEL

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağlantısızlar Hareketi Koordinasyon Bürosu Bakanlar Toplantısı’na katıldı.