Fransa cumhurbaşkanı Haberleri

fransa cumhurbaşkanı haberleri ve güncel fransa cumhurbaşkanı gelişmeleri, fransa cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, fransa cumhurbaşkanı fotoğrafları ve fransa cumhurbaşkanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Fransa'nın kürtajı anayasal bir hak haline getirmesinin ardından Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yasaya destek verdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösterdi.

GENEL

Fransa’nın Arras kentinde cuma günü meydana gelen bıçaklı saldırı ve dün Louvre Müzesi’nin güvenlik sebebiyle kapatılmasını takiben Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

GENEL

Fransa Başbakanı Elisabeth Borne, Fransa’daki bıçaklı saldırıyla ilgili bugün basına açıklama yapıp yaralanan 4 çocuğun durumlarının stabil olduğunu belirtti.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, saldırıya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Bu sabah Annecy’deki saldırı kesinlikle korkakça bir saldırıdır." dedi.