Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 25 adrese operasyon yapıldı. 40 gözaltı yapıldı. Operasyonlar devam ediyor.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada şehitlere yönelik provokatif amaçlı paylaşım yaptığı tespit edilen 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

GÜNCEL

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

SPOR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Faruk Koca'nın hastanede gördüğü tedavinin ardından gözaltı işlemleri yapılacaktır" dedi.

GENEL

ECOWAS’ın, Nijerya’nın başkenti Abuja’da 10 Ağustos’ta düzenlediği ikinci zirvenin ardından İngiltere de bir açıklama yayımladı.

ASAYİŞ

İzmir  merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışı için vize almak isteyenleri sahte internet siteleri üzerinden 100 milyon lira dolandırdıkları...

MAGAZİN

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş, dolandırıcılık şikayetleri üzerine İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.