Gününde Haberleri

gününde haberleri ve güncel gününde gelişmeleri, gününde ile ilgili tüm video, gününde fotoğrafları ve gününde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

ILONI by dilan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tüm kadınlara içlerindeki gücü keşfetmeleri için ilham veriyor.

İş Dünyası

80. yılını kutlayan Borusan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde KONDA Araştırma ile Borusan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Algı Değişim Raporu yayımladı.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık' başlıklı panelde konuştu.

İş Dünyası

Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda konuştu.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

MAGAZİN

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese (60), 4 yıllık sevgilisi Jodie Haydon’a (45) dün Sevgililer Günü’nde evlenme teklif etti.

SAĞLIK

Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, sevgililer gününde daha çekici bir görünüm için güzellik sırlarını paylaştı.

GÜNCEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Dünya Çocuklar Günün'nde Gazze’deki çocuklardan aldığı bir mektubu paylaştı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Filistin için ateşkes çağrısında bulundu.

EKONOMİ

Haftanın son iş gününde dalgalı geçen bir haftanın ardından Bitcoin, 27.550$, Ethereum ise 1.630$ seviyesinde fiyatlanıyor.

GÜNCEL

BM Ukrayna İnsani Yardım Koordinatörü Denise Brown dün Herson’daki hastaneye yapılan saldırıda genç bir doktorun kariyerinin ilk iş gününde öldürüldüğünü...

GÜNCEL

Antalya'nın Kemer ilçesinde 3'üncü gününde devam eden yangına, havadan müdahale sürüyor.