Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, hacizli bir aracın satışı ile ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü’nde memurlarla tartıştı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi'nin Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers'ı Ankara'da kabul etti.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Senatörü Rick Scott ile görüştü...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’nın kuzeyindeki Torjok hava üssünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. europe

GENEL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, Beyaz Saray’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu...

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, dün akşam düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Rus savaş esirlerinin tutulduğu kampları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, General Oleh Ivashchenko’nun Ukrayna Dış İstihbarat Teşkilatı'nın başkanı olarak atadığını açıkladı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya sınırındaki Sumy bölgesinde görev yapan Ukrayna askerlerini ziyaret etti.

EKONOMİ

Akbank, 2023 yılı sürdürülebilirlik faaliyetlerinin sonuçlarını açıkladı. Banka, bu dönemde sürdürülebilirliği öne çıkaran çalışmalarıyla ekonomiye güç katacak finansman imkanları sunarken,...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK yandaşlarının Belçika'da Türk vatandaşlara saldırmasına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Şi Cinping’in bugün Pekin’de ABD’li iş insanları ve akademisyenleri ağırladığını duyurdu.