Görüşmeler Haberleri

görüşmeler haberleri ve güncel görüşmeler gelişmeleri, görüşmeler ile ilgili tüm video, görüşmeler fotoğrafları ve görüşmeler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keçeli, 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 'Amerika-Türkiye Stratejik Mekanizma Toplantısı’na değindi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Washington'da, ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Benjamin Cardin ve beraberindeki Komite Üyesi Senatörler ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında gittiği Almanya’da dün ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı'nın 2'nci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de kalıcı barışın sağlanmasına yönelik Londra ve Paris'te diplomatik temaslarda bulundu.

SonDakika

Bakan Koca: Bizim arzumuz, 26 hastanın Türkiye’ye götürülmesi. Bununla ilgili görüşmeler olumlu geçti. Refah sınır kapısından hastalar geçti ve işlemleri...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan ile görüşmeler gayet olumlu geçti" dedi.

GÜNCEL

Hamburg Havalimanı’nda yaşanan rehine krizine ilişkin Hamburg Polisi’nden açıklama yapıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Riyad'da yatırımcılarla verimli görüşmeler gerçekleştirdik" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde üst düzey temaslarda bulunup mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı.

SonDakika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Görüşmelerin 14. gününde artık belli bir noktaya ulaşmış durumdayız. Sağlıklı, ulaşılabilir bir komisyon...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de mekidaşlarıyla görüşme gerçekleştirdi.