Görevi Haberleri

görevi haberleri ve güncel görevi gelişmeleri, görevi ile ilgili tüm video, görevi fotoğrafları ve görevi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

NASA’nın dokuzuncu insanlı uzay görevi kapsamında 3 ABD astronotu ve 1 Rus kozmonotu taşıyan SpaceX roketi Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS)...

SPOR

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen siyah-beyazlı kulübün genel kurulunda Başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğü görevi için Vincenzo Montella ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

İş Dünyası

Sosyal konulara duyarlılığı ve hayırsever kimliğiyle öne çıkan Suzan Sabancı Dinçer, Prince’s Trust International’ın Hamiler Ailesine (Family of Patrons) katıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Avrupa Uzay Ajansı (ESA) tarafından geliştirilen ve evrenin büyük bir bölümünü kapladığına inanılan ‘karanlık maddeyi ve karanlık enerjiyi’ araştıracak Öklid...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı görevine atanan Hafize Gaye Erkan, görevi Şahap Kavcıoğlu'ndan devraldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yeni görevi nedeniyle ziyarette bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesini kabul etti. 

SİYASET

Yeni kabinede Milli Savunma Bakanı olan Yaşar Güler, görevi Hulusi Akar’dan devraldı.

SİYASET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilen Vedat Işıkhan, Vedat Bilgin'den görevi devraldı.

SİYASET

Yeni kabinede Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Alparslan Bayraktar, Fatih Dönmez'den görevi devraldı.

SİYASET

Yeni kabinede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olan Mahinur Özdemir Göktaş, Derya Yanık'tan görevi devraldı.