Görkemli Haberleri

görkemli haberleri ve güncel görkemli gelişmeleri, görkemli ile ilgili tüm video, görkemli fotoğrafları ve görkemli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MEKAN

"100 I HUNDRED İSTANBUL"; İstanbul'un turistik ve tarihi dokusuna, Muhteşem Boğaz manzarasının eşlik ettiği Kuruçeşme'de açıldı...

CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

CEMİYET

Medyaya yön veren lüks, sanat ve yaşam dergisi ALEM, 30’uncu yaşını Çırağan Sarayı’nda özel bir davet ile kutladı.

CEMİYET

İş insanı Yalçın Kaya ve Aylin Yılmaz'ın kızları Ayşe Yılmaz, Onur İçcan ile nikah masasına oturdu...

CEMİYET

Zaferin Rengi filminin galası geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yapımcı, yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde AKM'de gerçekleşti.

SAĞLIK

Budapeşte’de hizmete giren Liv Duna Medical Center özel bir resepsiyon ile misafirlerini ağırladı...

MODA

Pop yıldızı Katy Perry’nin, tasarım ve yönetim sürecini üstlendiği markası Katy Perry Collection, Türkiye’de görkemli bir davetle açılış yaptı.

MODA

NOCTURNE ve Hande Erçel, lüks ve şıklığı buluşturan tasarımlarla yeni yıla göz alıcı bir giriş yapıyor...

MAGAZİN

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

MAGAZİN

Marie Claire, Türkiye'de yayımlanmaya başlamasının 35. yılını, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen görkemli bir davetle kutladı.

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.