Gösterdi Haberleri

gösterdi haberleri ve güncel gösterdi gelişmeleri, gösterdi ile ilgili tüm video, gösterdi fotoğrafları ve gösterdi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şubat ayı işsizlik verisinin yüzde 8,7 oranla bir önceki aya ve Orta Vadeli Program (OVP) beklentilerine...

SPOR

Beşiktaş Kulübü, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 18 Temmuz'da yapılacak Mali Genel Kurul'un Seçimli Genel Kurul olacağını açıklamasına tepki gösterdi.

GÜNCEL

OCHA, Gazze’ye Mart’ın ilk iki haftası boyunca 24 insani yardım misyonu planlandığını ancak İsrail’in bu yardımların sadece 11’inin girişine izin...

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler etkinliğinde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösterdi.

GENEL

Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El-Ehli Arab Hastanesi) düzenlenen saldırıya dünya liderleri ve uluslararası örgütler tepki gösterdi.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, dün ateşkes sonrasında halka seslenerek gelişen olaylar hakkında detaylı bilgi verdi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, 13 Eylül'de Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu tarafından kabul edilen, '2022 Türkiye Raporu'na tepki gösterdi.

MODA

80. Venedik Film Festivali’nin, kırmızı halı galasında poz veren ünlü isimler arasında Türk oyuncular Demet Özdemir, Boran Kuzum ve Dilan...

MODA

Armani Beauty Lounge’u ziyaret ettikten sonra, kırmızı halıda çekici tarzı ve duruşuyla Boran Kuzum boy gösterdi.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te cami önünde Kuran-ı Kerim yakma eylemine izin verilmesine tepki gösterdi.