Güçleri Haberleri

güçleri haberleri ve güncel güçleri gelişmeleri, güçleri ile ilgili tüm video, güçleri fotoğrafları ve güçleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsrail ordusu, dün gece Hamas’ın kullandığını ileri sürdüğü Gazze’nin en büyük sağlık komplekslerinden biri olan Şifa Hastanesi’ne baskın düzenledi.

GÜNCEL

Filistin Kızılay Derneği (PRCS), dün akşam İsrail saldırılarında yaralıları almaya giderken 2 ambulansının daha vurularak hizmet dışı kaldığını açıkladı.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Herkes sorumluluklarını üstlenmelidir. Bu bir hakikat anıdır. Tarih hepimizi yargılayacaktır" dedi. 

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz’de görev yapan güdümlü füze destroyeri USS Carney’in Yemen'deki Husi güçleri tarafından fırlatılan 3 kara saldırı seyir...

GENEL

İsrail Savunma Güçleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari yaptığı açıklamada, “Savaş zor ve önümüzde zorlu günler var” dedi.

GÜNCEL

IAEA, Ukrayna’da Rus güçlerinin kontrolündeki Zaporijya Nükleer Santrali’nin bulunduğu tesis yakınlarında ‘anti-personel mayınlar’ gözlemlendiğini duyurdu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Vilnius Zirvesi hazırlıkları kapsamında Hollanda’nın Lahey kentinde yedi NATO müttefiki ülkenin liderleriyle ortak basın...

GENEL

Rusya’nın başkenti Moskova’ya yakın Lipetsk kenti valisi Igor Artamonov, Wagner güçlerinin Lipetsk bölgesine geldiğini belirterek halkı evlerinden çıkamamalarını konusunda uyardı.