Gül Haberleri

gül haberleri ve güncel gül gelişmeleri, gül ile ilgili tüm video, gül fotoğrafları ve gül haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

İstanbul Valisi Gül, AFAD verilerine göre, Çanakkale Yenice merkezli 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem, İstanbul’dan da hissedilmiş olup...

ASAYİŞ

İstanbul Valisi Davut Gül, bugün valilik binasında 2023 ve 2024 yılında meydana gelen asayiş olaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Bahçelievler'de 45 yıllık 6 katlı binanın en üst katında ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu düşünülen patlama meydana geldi.

GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, "Suriyeli göçmenler hangi illerde yaşıyorlarsa oraya gidecekler" dedi.

GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, Başakşehir ve Küçükçekmece'de sağanak yağışın ardından 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

Yunanistan'da denizde kaza yapan Sabancı çiftini ziyaret eden İstanbul Valisi Davut Gül, "Gördüğümüz kadarıyla durumları iyi" dedi.

GÜNCEL

 Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Gül Kaba, Demirören Haber Ajansı kameramanı Erdi Demir ile Kadıköy’de yapılan törenle dünya evine girdi.

SİYASET

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Türkiye'de ciddi manada muhalefet sorunu var" dedi.

GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminin 7'nci yılında Edirnekapı'daki 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi.

SPOR

İstanbul Valisi Davut Gül yarın Başakşehir Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İngiliz ekibi Manchester City ile İtalyan takımı İnter'in karşı karşıya geleceği...