Güncel haberleri Haberleri

güncel haberleri haberleri ve güncel güncel haberleri gelişmeleri, güncel haberleri ile ilgili tüm video, güncel haberleri fotoğrafları ve güncel haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu yönetiminin Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir" dedi.

GÜNCEL

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı...

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanı Austin, “ABD Merkez Komutanlığı ve Ürdün Kraliyet Hava Kuvvetleri, Gazze halkına acil ihtiyaç duyulan insani yardımı ulaştırmak...

GÜNCEL

İngiltere ve ABD merkezli medya organlarında çalışan gazeteciler, Gazze’deki savaşı takip edebilmek amacıyla bölgeye giriş için açık mektupla çağrıda bulundu.

GÜNCEL

İngiltere’nin Soruşturma Yetkileri Mahkemesi'nin, bugün polisin iki gazeteciyi gizli gözetime tabi tutarak dinlediği iddialarını göreceği dava başladı.

GÜNCEL

UNRWA’nın Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze’deki problemleri sıralayarak “Bunları daha kaç kez hatırlatmamız gerekiyor” dedi.

GÜNCEL

İngiltere’nin Antarktika’daki bilimsel araştırma merkezinde görevli mühendis Jose Valverde, yine kendi gibi mühendis olan kız arkadaşı Tania Alvarez’e evlenme teklif...

GÜNCEL

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, İmralı Adası'nın güneybatısında batan gemiye ve mürettebata ait son bilgileri paylaştı

GÜNCEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, göçük alanındaki toprağın kaldırılmasıyla ilgili planlama aşamasına geçtiklerini söyledi.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'nda saldırının yapıldığı alanda incelemelerde bulunduktan sonra basın açıklaması yaptı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırısının ardından akşam saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

GÜNCEL

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, ABD ve İngiltere’nin düzenlediği saldırıların karşılıksız ve cezasız kalmayacağını söyledi.