Güvenlik Haberleri

güvenlik haberleri ve güncel güvenlik gelişmeleri, güvenlik ile ilgili tüm video, güvenlik fotoğrafları ve güvenlik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

GENEL

İngiltere Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi James Kariuki, dün Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuşma yaptı...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Türkiye Cumhuriyeti ile Irak Cumhuriyeti arasında gerçekleştirilen 'Güvenlik Mekanizması' görüşmesine ilişkin ortak sonuç bildirisi yayınlandı.

SonDakika

Türkiye-Irak ortak bildirisinden: (Taraflar), Türkiye, Irak Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından PKK'nın, Irak'ta yasaklı bir örgüt olduğu yönünde alınan kararı memnuniyetle...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keçeli, 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 'Amerika-Türkiye Stratejik Mekanizma Toplantısı’na değindi.

GENEL

Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, dün akşam New York’taki Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuşma yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Washington'da bir araya geldi... turkish foreign minister us secretary

ASAYİŞ

İstanbul Valisi Davut Gül, bugün valilik binasında 2023 ve 2024 yılında meydana gelen asayiş olaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, düzenlediği basın toplantısında İsrail’in olası Refah harekatına ilişkin açıklama yaptı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Vodafone Global’in Fit for the Future raporu, ‘Geleceğe Hazır’ şirketleri siber güvenlik odağında mercek altına aldı.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Konseyi toplantısı öncesi açıklama yaptı.