Gala Haberleri

gala haberleri ve güncel gala gelişmeleri, gala ile ilgili tüm video, gala fotoğrafları ve gala haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

İtalyan tarzı zarif tasarımlarıyla dünya çapında tanınan lüks mücevher markası Damiani, 100. yılı şerefine Milano’da özel bir gala yemeği düzenledi.

SİNEMA

Civil War / İç Savaş filmi, Teksas Austin Paramount sinemasında yapılan muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu...

MODA

Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Pera Palace’de düzenlenen gala gecesi için tasarlattığı derin sırt dekolteli kıyafeti gündem oldu.

CEMİYET

Zaferin Rengi filminin galası geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yapımcı, yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde AKM'de gerçekleşti.

MAGAZİN

Bilyoner, 20. yılını kutlamak üzere düzenlenen özel gala etkinliğinde, Raffles Hotel İstanbul'da bir araya gelen davetlilere ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

Alem Golden Gala'nın 3'üncüsü göz alıcı bir geceye dönüştü. Four Seasons Hotel Bosphorus'un muazzam atmosferinde düzenlenen davette ünlü isimler bir...

MAGAZİN

Jade&Brands, gerçekleştirdiği “Bollywood Shopping Gala” ile bir kez daha girişimcileri buluşturdu.

MODA

Ünlü model Kendall Jenner, Academy Museum Gala kırmızı halısında FENDI Couture koleksiyonundan seçtiği kırmızı ipek elbise ile katılım gösterdi.

MAGAZİN

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

MODA

Ünlü oyuncu Margot Robbie, Los Angeles'da katıldığı özel bir gala gecesinde FENDI Sonbahar-kış 2023 koleksiyonundan saten bir gece elbisesi tercih...

MAGAZİN

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galasını önceki gün Sait Halim Paşa’da ihtişamlı bir davetle gerçekleştirdi...

SİNEMA

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galasını 15 Kasım Çarşamba günü Sait Halim Paşa’da ihtişamlı bir davetle gerçekleştirdi.