Gayrimenkul Haberleri

gayrimenkul haberleri ve güncel gayrimenkul gelişmeleri, gayrimenkul ile ilgili tüm video, gayrimenkul fotoğrafları ve gayrimenkul haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira geliri elde edip beyanname vermeyen mükellefleri tespit etmeye yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

EKONOMİ

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, "EBRD ile 15 yıldır iş birliği yapmaktan ve sosyal altyapı yatırım projelerimizde...

EKONOMİ

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, İnşaat maliyet endeksinin 2023 Aralık ayında bir önceki aya göre % 1.94, bir...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), TÜİK, Ocak 2024 dönemine ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı.

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, Gayrimenkul yatırımı öncesinde ayrıntılı bir araştırılma yapılması gerektiğini belirtti.

EKONOMİ

Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı.

İş Dünyası

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, sektördeki gelişmeler ve kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

İnternet üzerinden sahte emlak ilanlarının kontrolsüz bir şekilde yayılması, satılık ve kiralık konutların gerçek değerinden yüksek fiyatlarla listelenmesine yol açmıştı. 

GÜNCEL

Vizyon Arsa Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Orhan Elğay yaptığı yatırımlar ve vermiş olduğu danışmanlıklar ile adından söz ettiriyor.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bir taraftan yüksek kiralar, diğer taraftan evlerin boş tutulması; bu kabul edilecek bir şey değil. Buna...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), nisan 2023 dönemine ilişkin KFE verilerini açıkladı.