Gecesi Haberleri

Gecesi haberleri ve güncel Gecesi gelişmeleri, Gecesi ile ilgili tüm video, Gecesi fotoğrafları ve Gecesi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Japonya Deniz Kuvvetleri’ne ait SH-60K tipi iki helikopterin, 20 Nisan gecesi yapılan denizaltı savaşı eğitim uçuşu sırasında...

MÜZİK

Gülben Ergen, Cuma başkenti coşturan Gülben Ergen cumartesi gecesi de Ataköy’deki Nossa Costa’da konuklarına şahane bir gece yaşattı.

MODA

Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Pera Palace’de düzenlenen gala gecesi için tasarlattığı derin sırt dekolteli kıyafeti gündem oldu.

İş Dünyası

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın geleneksel "Burns Supper" daveti yine unutulmaz bir geceye dönüştü.

DİZİ

Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, ‘Senden Önce’nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi.

SPOR

TFF'nin Levent'teki binasında olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

MODA

M.A.C Cosmetics ana sponsorluğunda ELLE Türkiye tarafından düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla göz doldurdu.

MAGAZİN

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C yılın en stil sahibi ve başarılı isimleri, Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yapılan görkemli bir...