Gelecek Haberleri

gelecek haberleri ve güncel gelecek gelişmeleri, gelecek ile ilgili tüm video, gelecek fotoğrafları ve gelecek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Katar'a resmi ziyaret gerçekleştirip, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani...

EKONOMİ

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Körfez İşbirliği Konseyi Serbest Ticaret Anlaşması Ortak Bildiri İmza Töreni'nde konuştu.

GÜNCEL

Türkiye ile Yunanistan arasında siyasi diyalog toplantısı yarın Ankara'da gerçekleşecek...

EKONOMİ

Varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, kadınlar, finansal özgürlük ve blokzincir alanında cinsiyet eşitliği için çalışmalarını sürdürüyor.

İş Dünyası

Beymen, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiği iletişim çalışmasında “2025’te yüzde 50 kadın çalışan hedefiyle daha iyi bir dünya, daha eşit...

EKONOMİ

Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, Yapay zekâ uygulamaları ile insan inisiyatifini en aza indirerek hata oranlarını azaltmanın ve veri odaklı...

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümünden üçüncü tanıtım yayınlandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Gazze' için lider eşleriyle bir araya gelecek...

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek 19. bölümünden yeni sahne izleyicilerle buluştu.

SİYASET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ile Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sabri Tekir, TBMM'de Saadet Partisi'nin grup toplantısında konuştu.

İş Dünyası

Cumhuriyet değerlerini gelecek nesillere taşıma sorumluluğuyla hareket eden Koç Holding, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamalarına devam ediyor.