Gelişmelere Haberleri

gelişmelere haberleri ve güncel gelişmelere gelişmeleri, gelişmelere ile ilgili tüm video, gelişmelere fotoğrafları ve gelişmelere haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk iki ayında denizcilik yük istatistiklerinde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, düzenlediği basın toplantısında Refah kentindeki gelişmelere ilişkin konuştu.

SİYASET

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail ve Filistin'de yaşanan son gelişmelere ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) bilgilendirecek.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile İsrail ve Filistin'deki gelişmelere ilişkin telefonda görüştü.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün ve İspanyalı mevkidaşları ile İsrail ve Filistin'de yaşanan gelişmelere ilişkin telefonda görüştü.

GÜNCEL

BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths, BM Güvenlik Konseyi’nde, Ukrayna’nın güneyindeki Kakhova barajının yıkılması sonrası gelişmelere ilişkin...