Gelişmeleri Haberleri

gelişmeleri haberleri ve güncel gelişmeleri gelişmeleri, gelişmeleri ile ilgili tüm video, gelişmeleri fotoğrafları ve gelişmeleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

İran’ın İsrail’e yönelik başlattığı drone saldırılarının ardından Tahran Hava Sahası tüm ticari uçuşlara kapatıldı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, 'İsrail'in jet yakıtları, Türkiye'den gidiyor' iddiasının doğru olmadığı açıklandı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile görüştü.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, çevrimiçi kumarın askerler ve halk arasında yayılması sebebiyle kısıtlama talep eden bir asker dilekçesi sonrasında...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi'nin Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers'ı Ankara'da kabul etti.

GÜNCEL

İngiltere’de 134 milletvekili ve Lord, İsrail’e silah satışının durdurulmasını talep eden mektubu İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron’a gönderdi.

GÜNCEL

Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yönelik taşlı saldırı girişimiyle ilgili, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz ile görüşüldü.

GENEL

Polonya Dışişleri Bakanı Radoslaw Sikorski, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda görüştü...

GENEL

Avrupa Birliği (AB), Ukrayna'ya desteği sürdürülebilir hale getirmek için oluşturulan fondan 4.5 milyar euroluk ilk ödemenin dün yapıldığını duyurdu.