Gelişmleri Haberleri

gelişmleri haberleri ve güncel gelişmleri gelişmeleri, gelişmleri ile ilgili tüm video, gelişmleri fotoğrafları ve gelişmleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’ta Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye görüşmesi Dolmabahçe Çalışma Ofisinde sona erdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Kanada’daki Hindistan Yüksek Komisyonu, iki ülke arasındaki diplomatik gerginlik sonrasında askıya alınan vize hizmetlerine devam kararı aldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile telefonda görüştü. 

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Sivil Koruma ve İnsani Yardım Koordinatörü Janez Lenarcic, Filistin’e yönelik finansal yardımların durdurulmasını takiben insani yardımlara devam...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Rusya’nın Washington Büyükelçisi Anatoly Antonov, ABD Hazine Bakanlığı’nın son açıkladığı yaptırımlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Çin Dışişleri Bakanı Qin Gang bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.